Kort om oss


If pets could choose…

Etableringen av Pets of Norway AS er et resultat av to familiers lidenskapelige interesse for kjæledyr, og for at kun de beste produktene er gode nok for dyrene våre – altså ”If pets could choose…” – hvis kjæledyr kunne velge!

Gründerne bak selskapet heter Andreas Vatle og Amund Røsås.

Andreas med kona og to barn har Riesenschnauzeren Turbo, som er 6 måneder. Han er en tøff "liten" villbass, som mer enn gjerne ypper seg mot familiens katt, Lexus, de to kaninene Prikke og Sprell og til sist, og minst dverghamsterene Taco og Blackie. Jentene i familien tilbringer også mye tid på hesteryggen og i stallen.

Amund med kona og tre sønner har Vorstehhunden Zita, som er 5 og et halvt år. Zita er mer enn en hund – hun er Amunds lille datter, guttenes lillesøster, familiens treningskamerat og ikke minst en levende kosebamse!

Ideen bak Pets of Norway er å kunne tilby;

  • kjæledyrene de beste og mest komfortable produktene
  • produkter av ypperste kvalitet med lang holdbarhet
  • et servicenivå som overgår kundenes forventninger
  • rimelige priser

Vår intensjon er å kunne tilby markedet de beste produktene til en rimelig pris. I praksis betyr dette at produktene våre hovedsakelig vil være i high-end markedet, typisk bekledningsprodukter. Likevel vil vi kunne tilby produkter med lavere kvalitet og pris, men kun dersom slike produkter ikke får betydning for hundens komfort.

Pets of Norway sine produkter vil i første omgang kun bli solgt via nettbutikken på www.petsofnorway.no. Etter hvert håper vi at produktene også vil være tilgjengelige for salg i andre dyrebutikker i Skandinavia gjennom de distribusjonsavtalene som selskapet har inngått med ulike utstyrsprodusenter.

Pets of Norway ønsker svært gjerne å komme i kontakt med eiere av kjæledyr som ønsker å forbedre kvalitet og funksjonalitet på allerede eksisterende produkter eller som kanskje savner et produkt på markedet. Skulle du ønsket du hadde noe utstyr til ditt kjæledyr, men som du ikke finner? Ta kontakt med oss så kan vi kanskje utvikle dette sammen!

Med vennlig hilsen

Pets of Norway AS

Andreas Vatle & Amund Røsås

Tlf 90 820 820  -  977 59 444