Kort om oss


If pets could choose…

Etableringen av Pets of Norway AS er et resultat av en families lidenskapelige interesse for kjæledyr, og for at kun de beste produktene er gode nok for dyrene våre – altså ”If pets could choose…” – hvis kjæledyr kunne velge!

Gründeren bak selskapet heter Andreas Vatle

Andreas med kona og to barn har Riesenschnauzeren Turbo, som er 4 år. Han er en tøff "liten" villbass, som mer enn gjerne ypper seg mot familiens katter, Nala (MCO) og Lexus (Hellig Birma). Jentene i familien tilbringer i tillegg  mye tid på hesteryggen og i stallen hos vår flotter Westfaler hoppe - Sweet Little Sister "Sussi".

Ideen bak Pets of Norway er å kunne tilby;

  • Kjæledyrene de beste og mest komfortable produktene
  • Produkter av ypperste kvalitet med lang holdbarhet
  • Et servicenivå som overgår kundenes forventninger
  • Rimelige priser

Pets of Norway er importør og grossist av flere kjente merker til hund og katt, og vi selger vår produkter til et stadig økende antall butikker, klinikker, kenneler og salonger fra Hammerfest i nord og Kristiansand i sør. I tillegg så har vi en nettbutikk www.petsofnorway.no hvor privatpersoner kan handle.

  
Vår intensjon er å kunne tilby markedet et nytt alternativ med produkter til våre firebente venner med komfort, kvalitet, pris og service i fokus.

Driver du en dyrebutikk, klinikk, kennel eller salong, ta gjerne kontakt med andreas@petsofnorway.no for en hyggelig prat evt. demostrajon av våre produkter.  

Pets of Norway sine produkter selges også via nettbutikken på www.petsofnorway.no. Etter hvert håper vi at produktene også vil være tilgjengelige for salg i andre dyrebutikker i Skandinavia gjennom de distribusjonsavtalene som selskapet har inngått med ulike utstyrsprodusenter.

Pets of Norway ønsker svært gjerne å komme i kontakt med eiere av kjæledyr eller eiere av butikker som ønsker å forbedre kvalitet og funksjonalitet på allerede eksisterende produkter eller som kanskje savner et produkt på markedet. Skulle du ønsket du hadde noe utstyr til ditt kjæledyr, men som du ikke finner? Ta kontakt med oss så kan vi kanskje utvikle dette sammen!

Med vennlig hilsen

Pets of Norway AS

Andreas Vatle

Tlf 90 820 820